• banner1
  • banner289
  • banner336
  • Urang kudu loba taun pangalaman dina produksi sarta manajemén, sarta kami boga senior tim R & D pikeun nyadiakeun Anjeun sareng produk leuwih professional jeung jasa.

  • Simkuring gaduh kontak bisnis kalawan loba nagara, sarta boga hubungan koperasi jangka panjang jeung loba usaha asing. Ngembangkeun pasar ayeuna téh keur Amérika Kidul, Amérika Kalér, Eropa, jeung loba nagara séjénna.

  • Kami kabeh beuki canggih teknologi jeung téhnologi produksi di dunya, sarta terus ningkatkeun produk urang. Jieun produk beuki merenah, efisien sarta efisien.

    Tentang Kami

    Qingdao Yuannuo Machinery and Equipment Co., Ltd were established in 2014. We specialize in developing, designing, manufacturing and selling various standard and non-standard equipment. Main products include various gas generators, plastic material processing equipment, metal products processing equipment etc. More details please refer to our products catalogue.

    Comparing with the competitors, our advantages as below:

    The same machine, ours quality is higher.

    The same quality level, ours price is more competitive.

    The same price level, our service is more professional and timely.

    Sincerely thank you for selecting Qingdao Yuannuo as your business partner, we will reward you with the best products, the best service and at the best prices.

    
    WhatsApp Online Chat !