• banner1
 • banner289
 • banner336
 • Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe menaxhimin, dhe ne kemi një të lartë R & D ekip për të siguruar ju me më shumë produkte dhe shërbime profesionale.

 • Ne kemi kontakte biznesi me shumë vende, dhe kanë marrëdhënie afat-gjatë bashkëpunimi me shumë ndërmarrje të huaja. zhvillimi aktual i tregut është në Amerikën e Jugut, Amerikën e Veriut, Evropë dhe shumë vende të tjera.

 • Ne jemi të gjithë të teknologjisë dhe të teknologjisë më të avancuar të prodhimit në botë, dhe vazhdimisht përmirësimin e produkteve tona. Bëjnë produktin më të përshtatshëm, të efektshme dhe efikase.

  Rreth nesh

  Qingdao Yuannuo Machinery and Equipment Co., Ltd were established in 2014. We specialize in developing, designing, manufacturing and selling various standard and non-standard equipment. Main products include various gas generators, plastic material processing equipment, metal products processing equipment etc. More details please refer to our products catalogue.

  Comparing with the competitors, our advantages as below:

  The same machine, ours quality is higher.

  The same quality level, ours price is more competitive.

  The same price level, our service is more professional and timely.

  Sincerely thank you for selecting Qingdao Yuannuo as your business partner, we will reward you with the best products, the best service and at the best prices.

  
  WhatsApp Online Chat !